Ökoiskola lettünk
2015. szeptember 15., kedd

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felkért Értékelő Bizottság javaslatára iskolánk a 2016. január 1. – 2018. december 31. közötti időszakra elnyerte az Ökoiskola címet. A cím elnyerését tanúsító oklevelet ünnepélyes keretek között adják át 2015. decemberében.

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont lettünk
2015. szeptember 15., kedd

Bővül a Fazekas
2015. szeptember 3., csütörtök

2015. szeptember 1. napjától a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola mint székhelyintézmény két új feladatellátási hellyel bővült. Alsó tagozaton 1-3., valamint 2-4. összevont osztály működik Zsana községben. Összesen 25 kisgyermek, s 3 tanító tartozik ehhez az egységhez. Tagintézményként pedig a Balotaszállási Általános Iskola kapcsolódik a székhelyhez. 107 tanulójuk a 8 évfolyam 1-1 osztályába jár. A tantestület 13 tagjának (akik csak Balotán tanítanak) munkáját segíti a több helyen is feladatot ellátó további 4 pedagógus. Balota és Zsana önálló weboldalának működésének feltételeit most dolgozzuk ki, ez esetben ott lesznek megtalálhatók helyi eseményeikről a híranyagok és fotók.

Bemutatkozik a Művészeti Iskola kézműves csoportja
2015. szeptember 3., csütörtök

Nemzetközi Edzőtábor
2015. szeptember 1., kedd

Olaszországban rendezték meg a nemzetközi edzőtábort. Több országból vettek részt a táborban. Rengeteget edzettünk és fejlődtünk. Péter bácsi volt az egyik akrobatika edző és nagyon sokat segített az edzések alatt. Mindennap úgy ébredtünk, hogy fájt mindenünk az izomláztól. Szabadidőnkben lemehettünk a partra, fürdeni a tengerben. Rengeteg élménnyel tértünk haza. Nagyon jó hét volt.

Tóth Fanni 8.a.

back to top