Kazinczy területi forduló
2014. február 18., kedd

2014. február 13-án csütörtök délután a Bibó István Gimnáziumban rendezték meg a Kazinczyról elnevezett Szép Magyar Beszéd területi fordulóját. A Fazekas Mihály Általános Iskolát Tóth Anna 5.b és Tihanyi Kata 8.b képviselte. (Előbbi diákunk felkészítője Mészárosné Farkas Mária, utóbbié Maglódiné Gartner Mária.)
Kata 6. lett a 7-8.-osok között, Anna 2. helyezést ért el az 5-6.-os korcsoportban a zsűri (Veszelszkiné Huszárik Ildikó, Tóthné Felföldi Zsuzsanna és Kovács Erika) véleménye alapján.

Gratulálunk!

Hétből hat győzelem!
2014. február 18., kedd

A Szilády-gimnázium műfüves “buborékja” adott otthont a labdarúgó OTP Bank Bozsik Program 2. téli fordulójának. Az egész napon át tartó mérkőzésdömpingben két Fazekas-iskolás csapat is érdekelt volt.
A “kicsik”, az alsó tagozatosok /Fodor Zsombor, Mátó Martin, Varga Dávid, Ritter Rafael, Sztojka András, Puskás Alex/ összetételben az alábbi eredményeket produkálták:
Fazekas – Balotaszállás: 3-0
Fazekas – Tompa: 3-1
Fazekas – Kecel: 0-3
Fazekas – Mélykút 6-1
Ezzel ez a csapat a harmadik helyezést szerezte meg.
A “nagyok”, a felső tagozatosok /Koczka Gergő, Koczka László, Laskovics Marcell, Temesvári Richárd, Nagy Norbert, Kolompár Gábor/ összeállításban nem találtak legyőzőre. Eredmények:
Fazekas – Tompa: 6-1
Fazekas – Balotaszállás: 2-0
Fazekas – Kelebia: 1-0
Ezzel ez a csapat megnyerte a tornát.
Folytatás tavasszal már szabadtéren.

Úszó siker
2014. február 10., hétfő

Varga Kata 5. a osztályos tanulónk a II. korcsoportos diákolimpia megyei döntőjében 50m háton 3. helyezést ért el.
Gratulálunk!

back to top